Recomandari

De unde iti iei cafeaua dimineata ?

Cafeaua de dimineata este un „must” pentru cei mai multi dintre noi. E ceea ce ne pune pe multi dintre noi in miscare, dupa ce te-ai dat jos din pat, la strigatul insistent de enervant al alarmei de pe telefon.

Dupa ce te-ai spalat pe dinti si ai dat cu niste apa pe fata, care nu te face mai treaz, iesi pe usa in graba, fara sa mai iei micul dejun, ca deja esti in intarziere si pierzi autobuzul, metroul sau prinzi ambuteiajul de ora h.

Cand realizezi ca inca dormi pe tine, te gandesti de unde sa-ti cumperi cafeau, care sa te puna in miscare pentru ziua care se anunta.

Evaluezi optiunile si te gandesti oare ce sa alegi ? Sa fie ieftina de la tonomatul „insipid” din strada, de la buticul din colt pentru ca il cunosti pe proprietar sau de la fast food-ul cu nume sonor ce „respecta” standardele de igiena alimentara ?

O intrebare totusi ramane „De unde iau o cafea buna ?”.  Dar oare stim cum trebuie sa fie o cafea buna ???

Am avut surpriza sa dau in aceasta dimineata peste un loc in drumul meu si poate si al tau, de unde iti poti lua o cafea buna in Bucuresti.

Am dat peste cei de la Roasted Cofee Shop in statia de metrou Nicolae Grigorescu, care fac tot felul de cafele Ready to Go.

Asa ca va invit sa incercati cafeaua care va place, preparata de cei de la Roasted Cofee Shop.

Te invitam sa-ti salvezi locatiile favorite pe CityGuide Romania.

Trebuie doar sa te inregistrezi gratuit cu contul tau de Facebook, in partea dreapta sus.

24 decembrie 2016 / de / in