Politica de confidentialitate

Pentru a accesa site-ul, nu este nevoie sa furnizati niciun fel de date cu caracter personal. In masura in care se doreste activarea si utilizarea de servicii oferite prin site, putem solicita anumite informatii de identificare sau date cu caracter personal.

Date de identificare personale

Datele cu caracter personal (asa cum sunt definite de Legea nr. 677/2001), se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta online sau offline. Informatiile personale sunt colectate numai cu acordul utilizatorilor (de exemplu, daca le oferiti cu buna stiinta printr-unul dintre formularele online). Tipurile de informatii colectate pot varia in functie de activitate si scopul colectarii. Informatiile personale cerute pot include: numele si prenumele si adresa de e-mail.

Datele furnizate de catre utilizatori sunt strict confidentiale. CityGuide Romanaia se angajeaza in fata utilizatorilor sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru scopurile declarate in prezentele Conditii Generale, precum si pentru activarea, vanzarea, achizitionarea si utilizarea serviciilor oferite pe site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, actualizate, CityGuide Romania se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, datele personale pe care fiecare utilizator le furnizeaza despre sine.

Datele utilizatorilor vor fi utilizate de catre CityGuide Romania in scopul administrarii site-ului, pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului lor, informarea utilizatorilor privind serviciile prestate si/sau evaluarea serviciilor oferite, activitati comerciale, activitati de promovare a produselor si serviciilor, efectuarea de loterii publicitare, activitati de marketing, de publicitate, de media, de relatii cu clientii, de cercetare de piata, de statistica, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor, in scopurile mentionate in Formularul de Comanda si in orice alte scopuri permise de lege.

CityGuide Romania se obliga sa aplice, in legatura cu datele personale ale utilizatorilor sai masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele utilizatorilor cu caracter personal colectate de CityGuide Romania prin intermediul site-ului nu vor fi divulgate unei entitati terte  pentru a fi folosite in scop de marketing direct, daca utilizatorul nu si-a exprimat in mod expres consimtamantul in acest sens.

Datele cu caracter personal furnizate de utilizator pe site pot fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Prin completarea datelor necesare pentru crearea contului personal pe site, utilizatorul a fost informat si a acceptat Termenii si Conditiile Generale pentru Utilizarea site-ului CityGuide-Romania.ro. Utilizatorul isi exprima acordul explicit si fara echivoc ca datele sale cu caracter personal transmise pentru crearea contului personal pe site si inregistrarea pe site sa fie folosite de catre CityGuide Romania si partenerii sai.

De asemenea, CityGuide Romania poate furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor altor societati cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

 • unor terte persoane desemnate/imputernicite de CityGuide Romania sa presteze pentru si/sau in numele CityGuide Romania serviciile disponibile pe site;
 • catre operatori ce presteaza servicii de cercetare de piata;
 • partenerilor contractuali ai CityGuide Romania;
 • altor persoane, in conditiile legii.

Privind datele sale personale, utilizatorul are urmatoarele drepturi: de informare, de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 12-18 din Legea nr. 677/2001. Orice incercare de a accesa, utiliza, modifica datele personale ale altui utilizator este strict interzisa, fiind pedepsita de lege contraventional sau penal, dupa caz.

Cum folosim informatiile colectate

CityGuide ar putea folosi si utiliza datele personale ale celor ce folosesc site-ul pentru urmatoarele scopuri:

 • – Pentru imbunatatirea relatiei cu clientii
  Informatiile oferite ne ajuta sa raspundem solicitarilor primite si a va oferi suport dvs. intr-un mod eficient.
 • – Pentru personalizarea experientei utilizatorilor
  Putem folosi informatiile consolidate pentru a intelege cum folosesc Utilizatorii ca si grupm serviciile si informatiile oferite de Site.
 • – Pentru procesarea platilor
  Putem folosi date furnizate de utilizatori despre ei, atunci cand plaseaza o comanda, doar pentru a oferi serviciul comandat. Nu oferim aceste informatii altor entitati, exceptand cazurile in care aceste info sunt necesare partenerilor pentru oferirea serviciilor asociate.
 • – Pentru desfasurarea de promotii, concursuri,  sondaje ori alte optiuni ale Site
  Pentru a transmite Utilizatorilor informatii pe care au fost de acord sa le primeasca, care credem ca ar putea sa-i intereseze.
 • – Pentru a trimite email-uri periodic
  Putem folosi adresa de email pentru a transmite informatii despre serviciil disponibile pe site. Daca Utilizatorul decide sa se dezaboneze de la lista de noutati, pentru a nu mai primi email-uri pe viitor, gaseste in partea de jos a fiecarui email linkul cu intructiuni de dezabonare.