noiembrie, 2017

26noi19:0022:00Stand-up Comedy // Bobonete, Vancica & Rait @ArenaPubRegie19:00 - 22:00 Arena Pub, Splaiul Independentei nr. 290, BucurestiTip Eveniment:Spectacole

Detalii Eveniment

🎙️ LA CEREREA PUBLICULUI!!! Bobonete (#Bobita), Văncică (#Celentano) și Rait (#Dorel) unii din cei mai cunoscuți actori și comedianți din #România revin #DUMINICĂ, 26 #NOIEMBRIE la ora 19:00 în ArenA Pub #Regie cu un #SHOW de #STANDupCOMEDY de neuitat!!! 🤣 Minim 75 minute de râs în hohote!!!

🎟️ Bilet: 75 lei | LOCURI LIMITATE! |
📢 REZERVARE OBLIGATORIE la 0760.588.066 (SMS daca nu raspunde)
📌 Va recomandam sa va rezervați biletele din timp și să fiți prezenți la #eveniment cu cel putin 1 ora inainte pentru a beneficia de locuri bune.

🎙️ Bobonete Mihai este un om de televiziune, actor de stand-up comedy și prezentator TV al emisiuniunilor ” Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, „Jocuri de celebritate” și „Vocea Romaniei Junior” difuzate pe PRO TV. Este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la PRO TV, Las Fierbinti. În 2003 a început să practice stand-up comedy , iar din 2006 joacă în mai multe filme marca PRO TV, printre care „Vine Poliția”, „Made in Romania” și „Țaca-Paca” ,în ianuarie 2011 apare la „Neatza cu Răzvan și Dani”, sub pseudonimul de „Văru’ de la Giurgeni”, iar după un sezon de matinal, pleacă la Pro TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie de către Toni Grecu.

🎙️ Adrian Văncică – Actor.Official.Page este un actor de teatru și film. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu. Este actor angajat al Teatrului Nottara din București și interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinti, serialul de comedie difuzat pe PRO TV.

Ninel Danila Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR

Ora

(Duminica) 19:00 - 22:00

Locatie

Arena Pub

Splaiul Independentei nr. 290, Bucuresti