februarie, 2018

09feb20:0022:00Maria Popovici • Mincu • Banciu • Stand-up Comedy @ArenaPubRegie20:00 - 22:00 Arena Pub, Splaiul Independentei nr. 290, Bucuresti

Detalii Eveniment

🎙️ VINERI, 9 FEBRUARIE, de la ora 20:00 vă așteptăm la un SHOW de STAND-up COMEDY cu Maria Popovici, Mincu și Banciu în ArenA Pub Regie!

🎟️ Bilet: 30 lei | LOCURI LIMITATE!
📢 REZERVARE OBLIGATORIE la 0760.588.066 (sms daca nu raspunde).
📌 Va recomandam sa va rezervati biletele din timp si sa fiti prezenti la eveniment cu el puțin o ora înainte!
📌 REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA ORA 19:00!

🎙️ Câștigătoarea Editiei 2016 iUmor, Maria Popovici revine în ArenA Pub Regie alături de Mincu și Banciu, care străbat țara în lung și lat cu un nou show de stand-up comedy, scris și realizat de ei! Haideți să aflați prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu și-a mai schimbat maşina sau dacă Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!
🎙️ Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand-up. Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.
🎙️ Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Ninel Danila Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR

Ora

(Vineri) 20:00 - 22:00

Locatie

Arena Pub

Splaiul Independentei nr. 290, Bucuresti