ianuarie, 2018

05ian22:3023:30Les Elephants Bizarres revin pe scena Hard Rock Cafe22:30 - 23:30 Hard Rock Cafe Bucharest, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România

Detalii Eveniment

Trupa Les Elephants Bizarres deschide seria concertelor live din 2018 la Hard Rock Cafe pe 5 ianuarie, de la ora 22.30.

Formația a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ în 2010 cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!” a rămas pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rând.
În 2011 și 2012 trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe single-uri: „Smile”, „Wish You Were Here” (piesă ce a fost folosită pe coloană sonoră a peliculei „KIDDO”, primul film interactiv românesc) și „Nu mă opri”. „Nu mă opri” a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio mainstream câteva săptămâni la rând.
În 2014 a lansat cel de-al doilea album, “Zoologic”, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt. Tot în 2014 Leș Elephants Bizarres a câștigat premiul “Best Alternative Band” acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de către un juriu internațional pentru a urca pe scenă Forbes Cool Brands Gala.
În 2015 a lansat single-ul “Girls Gone Wild”, o producție Hahaha Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.
2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei “Rosu Neon”, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la București. Sfârșitul de an a însemnat un al doilea single ce anunța noul album, “Shivers” fiind prezentat publicului la sfârșitul lunii noiembrie.
Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, “SEEN”, s-a lansat pe 1 martie 2017, în tandem cu cel de-al treilea single, “Eu cu tine și cealaltă fată”. În iunie, trupa a scos, ca în fiecare an, un single cu videoclip care să insotească fanii în zilele toride de vară. “Vocile mării” s-a auzit toată vara la radiouri și pe plaje.

Membrii trupei sunt: Ștefan Matei (vocal), Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (synth/clape) și Alexandru Badea (percuție).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1-lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:

-30 de lei, cu loc la masă, în sală
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

Ora

(Vineri) 22:30 - 23:30

Locatie

Hard Rock Cafe Bucharest

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România