februarie, 2018

08feb(feb 8)22:0009(feb 9)6:00Foreign Bass II // High Maintenance [UK]22:00 - 6:00 (9) fabrica, 11 IUNIE NR 50 Bucharest 030077

Detalii Eveniment

Foreign Events împreună cu Jump Around prezintă Foreign Bass 2.
Locație: fabrica.
Start: 22:00
Preț: 20 lei

HIGH MAINTENANCE
James Smith aka High Maintenance, poate fi un nou-venit in scena drum ‘n bass-ului, dar nu a avut nevoie de mult timp pentru a atrage atentia din partea multor nume importante in industrie.La scurt timp dupa lansarea unor piese digitale in 2009, producatorul a inceput sa le auda la radio-ul lui John B; si nu a trecut mult timp pana a fost contactat de catre label-uri importante.La inceputul lui 2011, High Maintenance a semnat cu label-ul lui Shimon, Audioporn Records .

High Maintenance admite ca “nu exita sentiment mai frumos decat sa iti vezi oamenii care sunt extrem de fericiti cand iti aud piesele in club “. 2011 a fost un an in care tanarul artist a excelat, colaborand cu Disaszt la piesa “Try Me Again”, luata din LP-ul sau, “Shadow and Lightning”, lansat de Mainframe Recordings, si lansand single-ul de debut, “With You”/”Nowhere”.Reputatia lui High Maintenance ca si DJ a fost sustinuta si de DJ set-urile de pe D&B TV, Panda Drum and Bass Youtube, si show-ul lui Annie Nightingale, BBC Radio 1.
Fii la curent cu tanarul artist, fiindca il vei vedea toate stage-urile din Europa.

https://www.facebook.com/highmaintenanceuk
https://soundcloud.com/highmaintenancednb

XENOMORPH
Este un artist român ce și-a început cariera în muzică (ca și DJ) în ianuarie 2010 pe când el avea doar 10 ani.

Mai târziu, în februarie 2014, acesta s-a apucat de producing și a atras foarte rapid atenția marilor artiști precum: Borgore, Jphelpz, D-jahsta, Dion Timmer și mulți alții.

La numai 15 ani, tânărul artist experimentase deja senzația de a fi pe scenă, fiind urmărit de un număr mare de oameni, acesta participând ca headliner la un eveniment din Franța, eveniment ce a adunat peste 1500 de oameni.

De-a lungul timpului, Xenomorph a împărțit aceeași scenă cu titani ai industriei precum: Wilkinson, Jeru The Damaja, Paraziții, Psihotrop și alți artiști foarte bine cunoscuți în rândul tinerilor.

La momentul ăsta, Dani are aproape 8 ani de experiență și este recunoscut pentru sunetele sale unice, steaua cu 5 colțuri întoarsă invers și stilul agresiv pe care acesta îl abordează atunci când este pe scenă.

https://www.facebook.com/xenomorphro
https://www.instagram.com/xenomorphdubstep
https://soundcloud.com/xenomorphro

Exposure

Cunoscut pentru alias-ul său “Exposure”, este un tanar DJ si producator de 19 ani din Brasov.

Acesta și-a început producția muzicală în adevaratul sens al cuvantului în anul 2014, până atunci doar cochetând cu acest concept.

Inspirația sa a venit în anul 2010, odata cu aparitia pe scena a lui Skrillex, iar în timp s-a declarat fan al lui Zomboy, Must Die!, Jauz, Joyryde, Kill The Noise si Virtual Riot.

În seturile sale vom găsi variații de genuri, pornind de la Dubstep, Basshouse, Trap și Jungle Terror.

Ca prestații live, acesta s-a făcut remarcat alături de Gojira & Planet H, cei doi susținandu-l în toata această perioadă, iar cea mai mare realizare a acestuia a fost clasarea pe locul 8 in topul Spinnin Talent Pool, cu remixul piesei Forbidden Voices a lui Martin Garrix.

https://www.facebook.com/iamexposure/
https://www.instagram.com/iamexposure_/
https://soundcloud.com/iamexposure

Ora

8 (Joi) 22:00 - 9 (Vineri) 6:00

Locatie

fabrica

11 IUNIE NR 50 Bucharest 030077