ianuarie, 2018

27ian22:3023:30Concert VOX22:30 - 23:30 Hard Rock Cafe Bucharest, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 RomâniaTip Eveniment:Petreceri

Detalii Eveniment

O trupă născută din pasiunea pentru muzică și spectacol, îți pregăteste un concert cu refrene de suflet, piese noi și hituri care au scris istorie, pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe.
V.O.X. o are în prim plan pe Iuliana Dobre, fostă concurentă ce a impresionat juriul de la a sasea ediție a emisiunii Vocea Romaniei cu forța vocală, expresivitatea deosebită și atitudinea de rockstar înnăscut. Alături de ea îi mai regăsiți pe Cornel Puscasu – voce, Gabi Negoiasa – clape, Claudiu Cojocaru – chitară, Geo Stație – chitară bass, Filip Adrian – tobe, Radu Clipa (trombon), Sofian Miron (sax) si Sorin Robu (trompeta).
Despre vocația sa pentru o carieră muzicală, Iuliana a declarat: “Sunt dependentă de muzică pentru că sunt dependentă de sentimente. Pentru că sunt o butelie de trăiri, care trebuie să elimine treptat și controlat presiunea, ca să nu explodeze.”
Cu asemenea premize, concertul ce va începe la ora 22.30 nu poate fi decât incendiar, așa că nu îl rata!
Intrarea este liberă.

Ora

(Sambata) 22:30 - 23:30

Locatie

Hard Rock Cafe Bucharest

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România