februarie, 2018

04feb21:0022:30Concert Mike Godoroja & Blue Spirit21:00 - 22:30 Hard Rock Cafe Bucharest, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România

Detalii Eveniment

Pe 4 februarie, de la ora 21.00, vă invităm la un concert inedit, marca Mike Godoroja & Blue Spirit.
După sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzica originală. O producție spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi și un set de 30 de unități de percuție.
Toate acestea reprezintă munca susținută a acestor artiști. Ei au construit, cu dăruire, un spectacol exceptional, unic în România.
Trupa este formată din: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist.
Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.

Biletele pentru concertul de pe 4 februarie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană si din Băneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 25 lei, acces general, cu loc la masă;
– 35 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.

Ora

(Duminica) 21:00 - 22:30

Locatie

Hard Rock Cafe Bucharest

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România