ianuarie, 2018

28ian14:0016:00Atelier Creativ pentru Copii - Cutiuta Magica14:00 - 16:00 Hard Rock Cafe Bucharest, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România

Detalii Eveniment

Copilaria este magica si tocmai de aceea fiecare lucru pe care il fac copiii este, la randul sau, magic. Cutiutele din lemn de diverse forme si marimi pot fi transformate in obiecte pentru depozitat mici bijuterii, agrafe de par sau jucarii micute. In mainile baietilor, ele se transforma in galaxii, ceasuri sau in spatii pentru “adapostit” micile colectii, cum ar fi cele de monede sau de surprize de la ouale Kinder. Unde mai pui ca sunt un loc sigur pentru bomboanele de care nu vrei sa se atinga nimeni, putand trece usor drept obiecte decorative. Totodata, misterioasele cutiute pot deveni cadoul potrivit pentru un prieten drag.
In cadrul atelierului Sarang Hangug – 사랑 한국, copiii isi vor exersa indemnarea si creativitatea, vor invata sa decoreze cutiutele prin tehnica picturii cu buretele, aplicand ulterior diverse ornamente handmade, stikere colorate, crengute de visin, cires sau cais, sclipici si alte surprize pe care le vor descoperi pe parcurs.

Participarea este gratuita, dar numarul locurilor este limitat. Va rugam sa va inscrieti pana pe 26 ianuarie, printr-un email la adresa sales@hardrockcafe.ro sau la nr. de telefon 021 2066261.
Atelierul este dedicat copiilor între 4 și 10 ani.

Ora

(Duminica) 14:00 - 16:00

Locatie

Hard Rock Cafe Bucharest

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32 București 011343 România